Spring til indhold

Betonspalter og -plader

Profilspalter

Profilspalten er vores mest solgte betonunderlag. Dens popularitet skyldes i høj grad dens “do-it-all” tekniske egenskaber, der gør at du får et spaltegulv der fungerer i dagligdagen og holder i hele staldens levetid.

Skridsikre – Grundet den profilerede(‘rillede’) overflade undgår du glatte gulve og køerne er sikret et godt fodfæste.

Kørefaste – Spalterne er kørefaste med 4ton akseltryk.

Gennemtestede – Profilspalterne har i over 20 år sikret køer et skridsikkert underlag, og bruges i over 6000 stalde på tværs af Europa

Garanteret Holdbare – VDV betonspalterne kommer med 10 års holdbarhedsgaranti fra fabrikken.

Eco-Floor

Eco-Floor er en spalteteknologi der kombinerer gummi og beton, hvilket betyder at du får et spaltegulv med utrolig god komfort, samtidig med en meget høj slidstyrke. Dine køer vil elske at gå på dette gulv, der samtidig kan indrettes med klapper til at reducere udledning. Særligt ofte bliver dette gulv brug til opsamlingspladser, hvor køerne nyder ekstra godt af komforten.

Komfortabel Gangflade – Kombinationen af gummi og beton skaber en synergi. Spalten har komforten af et gummiunderlag, samtidigt med at den sikrer slid på klovene og undgå at køer lægger sig på spalterne, ved hjælp af betonfladen.

Højere Produktivitet – Med ECO-Floor kan mælkeproducenter opnå højere produktivitet. Vores kunder bemærker en forbedring i dyrenes generelle sundhed og en højere levetidsproduktion.

Gennemtestede – ECO-Floor øger køernes komfort i over 2000 stalde på tværs af Europa.

Lav emmision – ECO-Floor er udviklet til at være anvendeligt som lavemissionsgulv. Det kan udstyres med ekstra klapper i gummi-indsatsen der sikrer mindsket ammoniak fordampning.

Renoveringsspalter

Renoveringsspalter minder meget om det almindelige spalteudvalg. Forskellen på deres konstruktion er hhv. at renoveringsspalterne kun er 13cm i højden, samt at de er 2cm kortere i standardlængderne, hvilket gør dem nemmere at placere på eksisterende gyllekanaler. Desuden har de følgende fordele:

Skridsikre – Grundet den profilerede(‘rillede’) overflade undgår du glatte gulve og køerne er sikret et godt fodfæste.

Både ECO-Floor og Profilspalter– Renoveringsspalterne fås både som traditionelle profilspalter eller som ECO-Floor spalter.

Kørefaste – Spalterne er kørefaste med 4ton akseltryk.

Garanteret Holdbare – VDV betonspalterne kommer med 10 års holdbarhedsgaranti fra fabrikken.

Bærebjælker

Vores bærebjælker ligger efterhånden i rigtig mange danske kvægstalde. De er alle kørefaste op til 4 tons akseltryk (med en hjulafstand på 180 cm og dækprint på 30x40cm), men fås også i en ekstra hårdfør kvalitet der tåler op til 12 tons akseltryk (hjulafstand 200 cm og dækprint 40×40).

Lagervare – Standardstørrelser føres på lager og vi kan derfor ofte levere denne vare hurtigt

Høj Styrke– Fås med op til 12 tons akseltryk.

Bredt assortiment– Fås i størrelser op til 600 cm i længden.

Præfabrikerede Sengelejer

Præfabikerede sengelejer er hurtige og nemme at placere og muliggør derfor en hurtig byggeproces af din stald. Sengelejerne findes i forskellige længder mellem 220 og 300 cm, og højder mellem 33 og 37 cm (lav side), hvilket sikrer tilpasning til netop din stald.

Tilpasset din stald – Fås i forskellige længder og højder, samtidigt med at bredder kan tilpasses efter forespørgsel..

Hurtig byggeproces– Sengelejerne er hurtige at placere og gør din byggeproces bliver dermed simplere og hurtigere.